Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Fasády Woodlook

 
Fasády Woodlook

Tento priestor sa zvyčajne vyplňuje izolačným materiálom, aby sa zabezpečila energetická účinnosť budovy. 

Systém Woodlook odvetranej fasády má mnoho výhod.

Hlavnou z nich je ochrana obvodovej steny pred poveternostnými podmienkami. Okrem toho chráni budovu pred vlhkosťou, znižuje výskyt plesní a zvyšuje celkový tepelný komfort v interiéri.

Cirkulácia vzduchu v medzipriestore odníma vlhkosť z murovaných stien a zlepšuje celkový užívateľský komfort. 

Fasáda tiež tlmí tepelné žiarenie aj v silných slnečných podmienkach a umožňuje kompletné vylúčenie tepelných prestupov, vďaka prítomnosti exteriérovej izolácie.

Profil systému Woodlook je navrhnutý tak, aby zlepšoval zvukovú izoláciu budovy a zvyšoval pevnosť a stabilitu fasády.

Najvýznamnejšou vlastnosťou fasádneho systému Woodlook, ako aj ostatných produktov tejto značky je prakticky žiadna údržba a záruka 25 rokov.

V našej ponuke nájdete 2 základné typy profilov - Grain a Modern - s odlišnými vzhľadmi a rozmermi drážok, aby ste si mohli vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim preferenciám. Montáž našej odvetranej fasády Woodlook je rýchla a jednoduchá vďaka klipom.

Pri navrhovaní rodinného domu sa mnohí rozhodujú pre drevenú fasádu, ktorá dodáva budove estetický a funkčný prvok. Avšak, stále viac ľudí sa rozhoduje pre drevoplastové fasády Woodlook, ktoré sú schopné nahradiť drevo a navyše vyžadujú minimálnu údržbu počas ich neuveriteľne dlhej životnosti.