Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Plotový systém Woodlook

 
Plotový systém Woodlook

Plotové systémy s dreveným vzhľadom sú čoraz populárnejšie v poslednej dobe. Jednou z najkvalitnejších a najefektívnejších možností je systém Woodlook, ktorý ponúka jednoduchá a rýchlu montáž, je takmer bezúdržbový, bezkonkurenčnú životnosť  a 100% mrazuvzdornosť a vodeodoľnosť.

Woodlook plotový systém je vyrobený z kvalitného WPC materiálu, ale vďaka svojmu dizajnu a povrchovej úprave pripomína klasické drevené ploty. Vďaka tejto kombinácii je systém Woodlook vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí sa chcú vyhnúť prácam spojenými s údržbou a obnovou drevených plotov.

Jednou s najväčších výhod je jednoduchá a rýchla montáž, pretože máte všetky potrebné komponenty na jednom mieste, čo znamená, že nie je potrebné tráviť veľa času hľadaním správnych komponentov u iných dodávateľov, čím svoj plot môžete mať postavený.

Okrem toho je systém Woodlook takmer bezúdržbový na rozdiel od drevených plotov. Plotový systém Woodlook si vyžaduje iba minimálnu starostlivosť, stačí ho občas opláchnuť vodou a môžete sa ďalej venovať svojej rodine v záhrade alebo na terase.

Ďalšou výhodou systému Woodlook je jeho životnosť. Na rozdiel od drevených plotov, ktoré môžu byť po niekoľkých rokoch používania poškodené hmyzom alebo poveternostnými vplyvmi, Woodlook plotový systém zvyčajne vydrží mnoho rokov bez akejkoľvek údržby.

Napokon, Woodlook plotový systém je 100% mrazuvzdorný a vodeodolný, čo znamená, že vydrží všetky druhy počasia. Nielenže bude schopný odolávať extrémnym teplotám, ale bude aj odolný voči vlhkosti a dažďu, čo zaisťuje jeho bezproblémovú funknčnosť aj v zimnom období.

Záverom Woodlook plotový systém je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný plotový systém Woodlook s dreveným vzhľadom.

Ponúkame Vám dva druhy plotového systému Woodlook:

Half frame plotový systém

Full frame plotový systém